Politica de confidentialitate

Colectarea Informațiilor Personale

Smart Flux (denumit în continuare "Noi", "Magazinul" sau "Platforma") colectează informații personale în mod voluntar și numai în următoarele circumstanțe:

  • Înregistrarea și crearea unui cont de utilizator: Pentru a vă permite să faceți cumpărături pe platformă, vom colecta informații precum nume, adresă de livrare, adresă de e-mail și alte date necesare pentru finalizarea comenzilor.
  • Abonarea la newsletter: Dacă vă înscrieți la newsletter-ul nostru, vom colecta adresa dvs. de e-mail pentru a vă trimite informații despre oferte speciale, produse noi și alte actualizări.

Utilizarea Informațiilor Personale

Informațiile personale colectate sunt utilizate în principal în următoarele scopuri:

  • Procesarea comenzilor și livrarea produselor.
  • Comunicarea cu privire la actualizările, ofertele speciale și noutățile legate de produse.
  • Analiza datelor și îmbunătățirea experienței utilizatorilor pe platformă.
  • Respectarea termenilor și condițiilor noastre și a obligațiilor legale.

Protecția și Securitatea Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile personale colectate și să luăm măsuri tehnice și organizaționale adecvate pentru a preveni accesul neautorizat sau utilizarea incorectă a acestora.

Partajarea Informațiilor

Informațiile personale nu vor fi vândute, împărtășite sau transferate terților fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care legea o impune sau în cazul serviciilor terțe necesare pentru procesarea comenzilor (ex: servicii de livrare).

Drepturile Utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul de a accesa, corecta, șterge sau restricționa utilizarea informațiilor personale colectate. De asemenea, pot retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor personale în orice moment.

Actualizarea Politicii de Confidențialitate

Această politică poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de confidențialitate. Orice modificare importantă va fi comunicată pe site-ul nostru.